Groepsaccommodatie voor 30 personen in Aalten.

Groepsaccommodatie Kom in de Bedstee is voorzien van 15 bedstedes voor 30 personen. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien. Aangenaam voor kinderen en volwassenen en goed toegankelijk voor mindervaliden. De aparte overdekte en geheel verwarmde binnenspeelplaats is een waar kinderparadijs met tafeltennistafel, voetbaltafel, pooltafel, glijbaan, klimrek en mini-bioscoop. De overdekte speelruimte is het ideale middel om als ouder tot rust te komen. U heeft er geen kind meer aan!

Buiten op het grote grasveld zijn een volleybalveld, schommel en speeltoestellen geplaatst. Voor de echte liefhebbers is er een Hottub die het hele jaar door gebruikt kan worden. U kunt heerlijk buiten zitten op het terras terwijl u de kinderen in de gaten houdt op het speelveld.

Verblijfsruimte

De geheel gelijkvloerse accommodatie is voorzien van een ruime multifunctionele verblijfsruimte met zithoek, bar en flatscreen TV. Aan de vele tafels met stoelen kunt u heerlijk gezamenlijk eten of een spelletje spelen. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.

De keuken

Direct naast de verblijfsruimte vindt u onze keuken. De ruime moderne professionele keuken is van alle gemakken voorzien zoals 6-pitsgasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser, grote koelkast en vriezer.

15 bedstedes

Via de centrale gang komt u bij de 15 bedstedes. Elke bedstee is geschikt voor 2 personen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt omdat het nogal een handigheidje is om deze op te maken. Zodoende is linnengoed huren ook verplicht. Voor een goede nachtrust liggen er slaapmutsen voor u klaar. Op 12 van de 15 bedsteekamers is ruimte voor een campingbedje.
Kies nu alvast uw eigen Bedstee!

Douche en toiletruimte

Via de centrale gang komt u bij de douche- en toiletruimte bestaande uit 4 douches, 4 toiletten en voldoende wastafels om elke ochtend alles vlotjes te laten verlopen.

Binnenspeelplaats

Voor kinderen is er een speciale speelruimte naast de verblijfsruimte gemaakt. Deze geheel verwarmde en overdekte speelruimte met een mooie muurschildering is 160 m2, ideaal bij regenachtig weer. Zo is er een glijbaan, klimrek, tafeltennistafel, pooltafel, voetbaltafel en een grote tafel om lekker te kunnen tekenen of knutselen. Tevens kunnen de kinderen een film kijken in de mini-bioscoop. U heeft er geen kind meer aan!

Bekijk meer foto's!

Terras & Buitenspeelplaats

Vanuit de verblijfsruimte kijkt u lekker landelijk weg. U kunt heerlijk zitten op het terras met tuinstoelen en picknicktafels. Voor de liefhebber is er de houtgestookte hottub, een echte aanrader! Voor de kinderen is er een ruime speelweide. Hier vindt u een schommel, volleybalnet en veel meer leuke toestellen om fijn te spelen. U geniet op het terras van alle rust en ruimte terwijl u de kinderen in de gaten houdt op het speelveld.

Ga naar boven