Welkom in hartje Achterhoek

Februari is dé Valentijnsmaand!
Komt u in Februari 2017 naar Kom in de Bedstee, dan kunt u gratis gebruik maken van de sauna! Om het helemaal compleet te maken, mag u samen met uw partner in de romantische bedstee slapen!  Boekt u met een aankomst voor 28 februari 2017, dan ontvangt u tevens een valentijnskorting van 10% op de basishuurprijs.

Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
Kom dan eens overnachten in onze ruime en luxe bedstedes. U kunt dan nostalgisch, knus en met een knipoog naar het verleden overnachten.

De groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen is van alle gemakken voorzien. De comfortabele verblijfsruimte is ruim opgezet en voorzien van zithoek, eethoek en gezellige bar. Voor de kinderen is er een buitenspeelplaats en een aparte overdekte en tevens verwarmde speelruimte. De accommodatie is hierdoor een echte beleving voor zowel jong als oud! Van harte welkom bij Kom in de Bedstee.
Bekijk indeling groepsaccommodatie.

Ontdek de Achterhoek

Ontdek de Achterhoek!

De groepsaccommodatie ligt in de prachtige omgeving van Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk. In de bosrijke omgeving kunt u prachtig fietsen, wandelen of mountainbiken. Maak gebruik van het fietsknooppunten netwerk en geniet optimaal van het Achterhoekse landschap.  Lees meer >>

Voor de kids

Voor de kids is er een geheel verwarmde en overdekte speelruimte van 160 m2 met glijbaan, klimrek, tafeltennistafel, pooltafel en voetbaltafel. Buiten is er een speelweide met schommel en nog veel meer speeltoestellen om heerlijk te spelen. Lees meer >>

Hottub en terras

Op het terras met vele tuinstoelen en meerdere picknicktafels kunt u heerlijk bijkletsen. Op het speelveld kunt u een sportief potje volleyballen. Voor de echte liefhebber is er een hout gestookte hottub die zorgt voor een ultieme ontspanning met uw familie- of vriendengroep.

U bent van harte welkom in onze groepsaccommodatie met 15 slaapkamers - bedstedes - vanaf 20 personen tot maximaal 30 personen.

Bent u met een kleine groep?
Kleinere groepen die graag in een bedstee willen slapen, kunnen gebruik maken van onze vakantiewoning in het buurtschap Woold te Winterswijk. Daar hebben wij een nieuwe vakantiewoning gebouwd met 6 bedstedes voor 12 personen.
Bekijk website vakantiewoning Woold.

bezoek ons op facebook

Ga naar boven